Salgs- og leveringsbetingelser

Unik Frame ApS
Postboks 319
6200 Aabenraa
Cvr.: 41874244
info@unikframe.com


Kundeservice 

Alle henvendelser modtages pr. mail på info@unikframe.com.
Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt. 


Returnering / Retten til at annullere


Din ordre kan KUN annulleres inden endelig ordrebekræftelse.
Da Unik Frame producerer efter kundens mål og design, kan ordren ikke annulleres eller returneres efter endelig bekræftelse.
VIGTIGT annullering af ordren skal sendes til info@unikframe.com


Reklamation eller defekt


I tilfælde af et defekt produkt  – f.eks. hvis produktet er blevet beskadiget under transporten til dig – så undskylder vi dybt og beder dig kontakte os med det samme på info@unikframe.com. Det er vigtigt, at du klart kan beskrive problemer/defekten. Hvis din klage accepteres af vores kundeservice, så refunderer vi hele købsprisen og alle transportomkostninger.

Bemærk venligst, at der kan gå op til 2 uger før du kan se krediteringen på din konto.


Levering og forsendelse


Normal leveringstid til adresser i Danmark til brofaste øer er 7-10 hverdage efter, at ordren er modtaget. EU er 7-14 hverdage.
Alle ordrer sendes med DHL eller UPS

(Gratis fragt ved ordre over Kr. 1000,-)

Når ordren er afsendt modtages der en mail med track/trace så pakken kan spores. 

Alle pakker bliver leveret på den leveringsadresse der er indtastet ved bestilling.
Er man ikke hjemme på leveringstidspunktet, bliver pakken indleveret i en pakkeshop, og mail modtages med information omkring afhentning.

 

Priser og betaling

Alle priser er i danske kroner inklusiv moms og fragt. 

Den totale pris du accepterer, når du afgiver en ordre, er det beløb, som vil blive trukket fra din konto, når din ordre er afsendt. Beløbet trækkes ikke før, vi har behandlet og afsendt din ordre.

Kommunikationen mellem dig og vores betalingssystem er sikret med SSL (Secure Socket Layer). Da vores betalingssystem håndteres af Clearhaus/Quickpay, er de også de eneste, der har adgang til dine betalingsdata.

 

Privatliv

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. Du kan læse mere om vores Privatlivs- og cookiepolitik her ->  Link